Om Konsulentfirmaet Christian Jensen

Konsulentfirmaet Christian Jensen blev oprettet i 1998 og arbejder ud fra en relations- og ressourcebaseret tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse. Dette med baggrund i pædagogik, kognition & neuropsykologi, samt den positive psykologi der er videnskaben omhandlende menneskelig trivsel.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner viden indenfor ovenstående videnskabelige felter og underviser i psykisk resiliens, dette bl.a. med konceptet IRONMIND samt relationstræning via foredrag, kurser, uddannelser, procesforløb, samt organisations- og ledelsesudvikling.

Det metodiske har afsæt i erfaringsbaseret læring, der handler om at tilføre viden til hovedet, men at implementere det via kroppen.

Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, DP i Almen Pædagogik og Didaktik, samt Kognition og Neuropsykologi ved VIA University College, oprindeligt uddannet folkeskolelærer. Tidligere seminarielektor og projektleder på Friluftsvejlederuddannelsen. Er certificeret i flere af Garudas værktøjer; Kompetenceprofil, Fokusprofil, Fusionsprofilen som benyttes i bl.a. HR og  rekruteringssammenhænge.

Har af store projekter bl.a arbejdet med implementeringen af politireformen i Midt- og Vestjyllands Politi, lederuddannelse hos Carlsberg, Vestas, Grundfos. Christian har udviklet programmet IRONMIND der er et mentalt træningsprogram som kan designes forskellige målgrupper, herunder rehabilitering af krigsveteraner, styrkelse af resiliens hos personalegrupper samt i ledertræning og uddannelse.

Han har deltaget som bidragyder ved videnskabelige konferencer forskellige steder i verden med præsentationer omhandlende IRONMIND. Ligesom han også har deltaget som Keynote speaker i adskillige sammenhænge med forskellige temaer.

Han er forfatter til bogen ’Er alle med? – fire essentielle trin til bevidst personaleledelse.’