UDGIVELSER

Forslag_Ironmind_Nyhedsbrev_Horisontal_2

Bestil nu og spar 20% Kom i mental form med IRONmind

Bogen er dit mentale træningsprogram - med et stærkt teoretisk grundlag, effektive redskaber og underholdende anekdoter viser den, hvordan du træner dig til et stærkt sind, som er rustet til at møde livets udfordringer.

 

Du bestiller bogen i formularen her til forsalgsprisen på 200 kr. + fragt (47,50 kr). Når du har bestilt, sender jeg din faktura, som du betaler via MobilePay eller overførsel.

 

Når pengene er overført, kan du glæde dig til, at bogen udkommer og bliver sendt til dig, først i november.

  • Pris: 200,00 kr. Antal:
  • 0,00 kr.

Artikler på LinkedIN

Vil du have min bog? Er alle med? – 4 essentielle trin til bevidst personaleledelse

Spillereglerne er ganske enkle: Du må ikke lave om på den, du må ikke sælge den, men du må gerne give den videre så flere kan læse med, blot du fortæller, hvor den kommer fra.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag bogen med det samme!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Er_Alle_Med_Paperback-Cover-book-cover-17_Kvadrat_lille

Veteranindsatsen i Viborg Kommune Evaluering

Viborg Kommune har i forbindelse med veteranindsatsen i samarbejde med Konsulentfirmaet Christian Jensen I/S gennemført et forløb IRONMINDVeteran, som har til formål at styrke trivslen hos veteraner i kommunen.

IRONMINDVeteran bygger på et fundament af den nyeste viden indenfor positiv psykologi, som er viden- skaben der omhandler menneskers trivsel. Forløbet blev gennemført i perioden september 2016 til februar 2017. I forbindelse med forløbet er der blevet udfærdiget en evalueringsrapport.

Klik på nedenstående billede for en opsummering af de væsentligste pointer fra denne evalueringsrapport. Læs hele rapporten her.

Andres materialer Inspirerende ted-talks