UDGIVELSER

Forslag_Ironmind_Horisontal_almindelig

Bestil min nye bog: Kom i mental form med IRONmind

Hvorfor påvirker negative oplevelser os stærkere end positive, når alle foretrækker de positive?

Hvorfor bliver vi for ofte i svære situationer, som de færreste kan se meningen i, mens mistrivslen samtidig florerer, og stort set ingen gør noget ved det?

Hvorfor knækker nogle, mens andre tager læring og viden med sig videre i livet? Og hvordan kan det trænes at klare sig bedre?

Det kan det, og bogen er dit træningsprogram!

Med et stærkt teoretisk grundlag, effektive redskaber og underholdende anekdoter viser den, hvordan du træner dig til et stærkt sind, som er rustet til at møde livets udfordringer.

 

Du bestiller bogen i formularen her - og du har flere muligheder:

  • Bestiller du én, bare til dig selv eller en gave, får du den til 295 kr.
  • Bestiller du fire, en til dig selv, de resterende til venner, familie eller medarbejdere, får du den fjerde gratis med
  • Bestiller du 25, så du har til hele medarbejderflokken eller til de studerende, får du et gratis oplæg/workshop med af ca. 1 times varighed

Når du har bestilt, sender jeg din faktura, som du betaler via MobilePay eller overførsel.

Når pengene er overført, pakker jeg bogen, og så kan du glæde dig til, at den/de dumper ind hos dig. Skal du have et oplæg med, kontakter jeg dig, så vi kan aftale nærmere.

 

Vil du hellere købe den som e-bog eller lydbog? Det gør du her.

  • Pris: 295,00 kr.
  • 0,00 kr.

Artikler på LinkedIN

Vil du have min bog? Er alle med? – 4 essentielle trin til bevidst personaleledelse

Spillereglerne er ganske enkle: Du må ikke lave om på den, du må ikke sælge den, men du må gerne give den videre så flere kan læse med, blot du fortæller, hvor den kommer fra. Du sender mig en besked her, så sender jeg dig bogen i pdf-form og tilføjer dig til mit nyhedsbrev. Der får du endnu flere konkrete værktøjer og viden om ledelse, pædagogik, psykologi og alt derimellem.

Er_Alle_Med_Paperback-Cover-book-cover-17_Kvadrat_lille

Veteranindsatsen i Viborg Kommune Evaluering

Viborg Kommune har i forbindelse med veteranindsatsen i samarbejde med Konsulentfirmaet Christian Jensen I/S gennemført et forløb IRONMINDVeteran, som har til formål at styrke trivslen hos veteraner i kommunen.

IRONMINDVeteran bygger på et fundament af den nyeste viden indenfor positiv psykologi, som er viden- skaben der omhandler menneskers trivsel. Forløbet blev gennemført i perioden september 2016 til februar 2017. I forbindelse med forløbet er der blevet udfærdiget en evalueringsrapport.

Klik på billedet for en opsummering af de væsentligste pointer fra denne evalueringsrapport. Læs hele rapporten her.

Andres materialer Inspirerende ted-talks